Uw Profel Expert in Zuid Holland Paul & Paul

Jouw ideale kozijnen en deuren?
Dat zijn kozijnen en deuren met een uitstekende service, zowel voor, tijdens als na de plaatsing.

Als Profel expert zijn wij een erkend en gecertificeerd bedrijf dat het Profel assortiment door en door kennt. Ons engagement is vervat in 3 glasheldere beloftes.

Deskundig advies

Het is fijn om te weten waar je aan toe bent. Daarom nemen we uitvoerig de tijd om te luisteren naar wat je wenst en nemen we vooraf je woning grondig onder de loep. Op basis daarvan laten we zien wat binnen je budget mogelijk is en hoe en wanneer het project gerealiseerd kan worden.

 

Respect voor je woning en je spullen

Wederzijds respect vinden we belangrijk. Daarom gaan we dan ook zorgvuldig om met je woning, je meubels en andere spullen. We houden rekening met eventuele huisdieren en respecteren je privacy. Uiteraard nemen we ook alle afvalmaterialen mee terug en laten we alles netjes achter.

Geen verrassingen achteraf

Ook achteraf heb je geen omkijken. Natuurlijk bieden we goede garantievoorwaarden, maar we gaan graag een stapje verder. Zo kun je ons altijd contacteren met vragen of onduidelijkheden. En mocht er zich onverhoopt een probleem voordoen, zijn we snel in de buurt om een oplossing te bieden.

Artikelen

Zoek resultaat van "Profel Expert Zuid Holland Paul en Paul" binnen Artikelen

Pagina's

Zoek resultaat van "Profel Expert Zuid Holland Paul en Paul" binnen Pagina's

Profel Expert Zuid Holland Paul en Paul - locatoin. Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
 Profel Expert Zuid Holland Paul en Paul - facebook. Profel Expert Zuid Holland Paul en Paul - twitter. Profel Expert Zuid Holland Paul en Paul - linkedin. 
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]